3 dagar ledigt

Så var det måndag igen... veckorna och framförallt helgerna passerar i en rasande fart, snart är det april månad och jag har knappt fattat att det är nytt år. Den gågna helgen spenderades i Kåla med A:s familj. Vi har åkt skidor, bob, madrass och skoter. Lagat lunch ute över öppen eld. Spelat sällskapsspel, ätit gott och följt hockeyslutspelet.


'Fysik'

P = F delat med A. F = m gånger g. N delat med m upphöjt till 2 = Pa. Enkelt, begripligt och lätt som en plätt eller hur?

'Min nya pärla'

Nu är ryggan packad och bilen laddad... imorgon bär det av till Storulvån och sedan blir det Jämtlandstriangeln runt på turskidor under åtminstone tre dar... håll tummarna för att vädret är på vår sida och att vi inte glömt packa något viktigt i alla förvirring och trötthet... Detta är förövrigt mitt första inlägg från min nya pärla som just precis invigts :D GONATT!


'Hejdå'

Idag hade jag sista lektionen i spanska med åttorna. Efter lovet kommer deras lärare tillbaka och jag får inte fortsätta. Inte för att jag vill att hen ska vara sjuk men det har varit riktigt kul att undervisa dem. Så idag bjöd jag på saft och hembakade muffins och visade ett bildspel med massa bilder från Bolivia som ett litet avslut. Kul var det. Imorgon är det friluftsdag och när jag går hem från jobbet på torsdag är det sportlov för min del. Det ser jag framemot. Mitt första som lärare omän jag bara är vickarie :P Beställde en ny dator idag btw. Det blev en Acer TimelineX som jag ser framemot att leka med på fredag, bara den hinner komma.

RSS 2.0