Dalig timing

Ja de kan man verkligen saga! I tisdags var det meningen att vi skulle starta Inkaleden som ni alla formodligen redan vet vid de har laget men 2 timmar innan vi skulle bil upphamtade av var guide blev Andre sjuk, hela tisdagen spydde han och hade diarré, han fick inte ens behalla vattnet han drack och under onsdagen lag han mest i sangen aven om han kannde sig lite, lite battre... det var inte alls kul och bada tva ar riktigt besvikna over att ha missat hojdpunkten pa var resa De kanns dock skont att han blev sa pass sjuk att han blev liggen tva dar for da vet vi att vi tog ratt beslut att stalla in vandringen, (nu menar jag inte alls att jag ar glad att han blev sjuk om de lat sa men tank om han bara behovde spy nan gang och sedan var helt bra, de hade inte vare sa kul) Om man dessutom far vara lite skadeglad sa kan jag meddela att var grupp hade daligt vader i princip hela vandringen, de regnade pa dem varje dag och nar de tidigt pa fredagsmorgonen kom till Machu Picchu var de sa mulet att de inte sag ruinerna over huvudtaget, mellan molnen kunde de skymta lite stenar men de fick ingen helhetsbild....

  
      Varma källor i Aguas Calientes eller Machu Picchu Town som det också kallas

Istallet for att vandra spenderade alltsa jag och Andre tva dagar extra i Cusco, Andre lag mest i sangen och jag sprang omkring och fixade infor de kommande dagarna. Torsdag formiddag tog vi forst taxi och sedan tag till Aguas Calientes som ar en liten by som ligger ca 25 minuter i buss (ner for berget) fran Machu Picchu Pa fredagsmorgonen tog vi bussen upp och invantade var grupp och guide som vi sedan foljde pa en guidadtur runt ruinerna, hela tiden regnade det och bara mellan molnen kunde vi skymta de omkringliggande bergen Det var synd men hur som sa ar det helt klart de maktigaste ruinerna vi sett hittills pa resan och jag har svart att tro att de finns nagot som kan sla det!

 
    Den klassiska bilden av ruinerna om än skymd av moln och regn....

Efter drygt en vecka borjade vi bada vara lite less pa Cusco aven om det ar en mysig stad sa imorse vi tog morgonbussen till Puno. Det ar ca 40 mil mellan Cusco och Puno, anda tog resan drygt 7 timmar, kan ju kanske bero pa att vi korde ca 50 km/h, fraga mej inte varfor! Vi har ocksa stigit ca 500 hojdmeter och befinner oss alltsa nu pa 3830 meter over havet :) Imorgon beger vi oss (forhoppningsvis, vagar inte ta natt forgivet numera :P) pa en tva dagarstur pa Titicacasjon, varldens hogst benagna sjo med "sjotrafik" (eller vad man nu sager), ska bli spannande...

Kommentarer
Postat av: Birgitta

Hej svejs!

Roligt läsa att ni är "igång" igen. Vilken grej bo hos en Indian familj. Spännande höra hur ni har pratat med varandra och blir bjudna på att äta.Vi håller på att snöa in. Men förövrigt ät allt bara bra.Vi hörs!

Mamma

2009-12-27 @ 15:21:29
Postat av: Berith & Tobba

Hejsan!

Vad skönt att Andre är bättre och att ni har kunnat fortsätta er resa. Tänk att bo hos en indianfamilj istället för vandrarhem eller dylikt. Vilken upplevelse! Minne för livet kan jag tro.

Vi hörs en annan dag!

Kram Berith & Tobba

2009-12-27 @ 16:48:13
Postat av: Helena

Kul att ni fick se ruinerna till slut i alla fall... ha det så trevligt på titicaca, njut av den underbara naturen!!!

KRAM

2009-12-28 @ 21:52:47
URL: http://vidabuena.blogg.se/
Postat av: sofie

Hej där!Vi har varit helt avskärmade från verkligheten den senaste tiden, trodde det skulle vara enklast att kolla mailen i usa men där hade de bara trådlöst nätverk överallt och inga internetcafeer så... Men nu är vi hemma igen...Vad tråkigt att andre blev sjuk när ni skulle vandra :( men det kanske var tur i oturen om det var sånt väder... och så fick ni ju se macchu pichu i alla fall... Har ni haft en trevlig jul och nyår då? Måste få tacka så mycket för det fina kortet, du var den sista jag trodde jag skulle få kort av i år ;) Hoppas ni får ett trevligt avslut på er resa nu sås ses vi snart här hemma i kalla snöiga ännu mer kalla umeå :)

2010-01-05 @ 13:39:59
Postat av: Boris

fanta eller cola :)?svara gärna på dagens fråga på min blogg :)(L)

2010-01-05 @ 13:50:00
URL: http://boriiisjeliiic.blogg.se/
Postat av: Linnéa

allt bra? :)

2010-01-05 @ 13:54:54
URL: http://typlinnea.blogg.se/
Postat av: Boris

Svara gärna på ''Dagens fråga '' på min blogg:)skulle vara jätte kul!(L)2010-01-05 @ 14:00:50
URL: http://boriiisjeliiic.blogg.se/
Postat av: Hell's Bitches - The Naked Truth

härlig blogg!

2010-01-05 @ 14:07:21
URL: http://hellsbitches.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0