Plugg

Det var ett tag sedan jag uppdaterade nu... jag vet... men de har inte hänt så mycket sedan födelsedagsfesten förra onsdagen :P Jag har mest varit hemma och tagit de lugnt...eller snarare pluggat eftersom det varit lite hektiskt i veckan... lite grann är de självförvållat eftersom vi tar en veckas semester kommande vecka...

Vi har också avslutat två av de fyra kurser som vi läser här i Guanajuato, Latinamerikansk litteratur och "Historia de la lengua" (spanska språkets historia) De känns hur skönt som helst men samtidigt lite läskigt efterom de innebär att terminen verkligen närmar sig sitt slut och med det också vistelsen i Guanajuato... *snyft*

Imorgon bitti åker vi till Kuba, eller vi lämnar Gto redan ikväll med nattbussen till flygplatsen. I onsdags kunde vi äntligen hämta ut biljetter och visum som var giltiga, (första gången vi var dit var visumet försenat eftersom de hade slut på papperet de ska skrivas på, andra gången så var det felskrivet i visumet (å de är ju inte så viktigt att de gjorts ordentligt, daaa) men tredje gången gilt så fick var och en vara "sueca" (svenska) och inte "suiza" (schweiziska) *puh* de hann bli klart innan avresa)

Så vi lämnar alltså Gto runt 22 tiden ikväll och lyfter från Mexico Citys flygplats 08.45 mex tid imorgon bitti, blir borta en vecka och kommer sedan tillbaka utvilade och peppade inför sista skolveckan med 3 tentor... guld, eller?

Hoppas att ni får en bra helg alla där hemma själv ska ja njuta så mycket jag kan av vad Kuba har att erbjuda och när jag kommer tillbaka ska ja uppdatera er på hur vi hade de ;)

Kram kram


Kommentarer
Postat av: Linda B

Hejhej!

Tur att det löste sig med visumet i tid! och som sagt, hoppas ni får det jättebra på Kuba!!

Kramar!

2009-11-14 @ 00:39:55
Postat av: sofie

Ha det supertrevligt och kul nu! Hoppas ni får uppleva mycket annorlunda saker nu och kom ihåg att anteckna allt så vi kan få en ordentlig beskrivning av era cuba-ävertyr sen ;)

2009-11-14 @ 22:56:31
Postat av: Mamma

Hej svejs!

Skönt att visumet blev rätt i sista stund. Det ska bli spännande få läsa om din vecka på Cuba.Ha det så bra!

Mamma

2009-11-15 @ 10:26:56
Postat av: Berith

Tjena!

Tänk att det ibland ska vara så krångligt allting, tre besök innan allt är fixat. Men, men det löste ju sig ändå till sist. Hoppas verkligen att ni får en spännande vecka på Kuba och känner jag dig rätt så är du väl påläst om vad som är värt ett besök och vad man ska passa på att testa.

Kram Berith

Tobba hälsar också

2009-11-16 @ 07:05:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0