Halvtid

Nu har det gått ganska exakt halva tiden från det att jag lämnade Sverige till att jag kommer hem igen... tiden har verkligen gått jättefort... 12 veckor har redan passerat i Guanajuato och nu återstår det bara 6 av terminen men underbart ska de bli att få ledigt och resa runt lite å så gör det ju inte ont att det närmar sig allt mer att få träffa André igen...

Kommentarer
Postat av: Pappa

Hej!Va skönt att halva tiden gått! Hoppas helgen har varit bra. Vi var förbi maxi och hoppades att andre skulle vara där men det var han inte. Mamma har jobbat hela veckan och i övrigt är det bra hemma.

Kram pappa

2009-10-18 @ 13:44:41
Postat av: Berith

Tjena!

Så är det ju alltid när man har roligt går tiden alldeles för fort. Denna helg har vi varit i Gällivare och hälsat på ett par vi träffat i Thailand. Det var mycket trevligt. De hade redan ganska mycket snö så vi är glada att vi inte bor där. Ha det så länge!

Kram

2009-10-18 @ 18:05:07
Postat av: Helène Fahlgren

Hej Carro!

Vi träffade ju André på Maxis 4 årsfest i helgen!I söndags jobbade vi fm!Han är som vanligt i allafall.

Ser att du har det bra i Mexico.Vad skönt att allt funkar så bra för er!Vad fort tiden går!Att ½-tiden redan gått!Tyckte du nyss for iväg.Kul med en blogg så får man se lite bilder också!Me like it!

Vi har det bra på Maxi men Karin är fortfarande sjuk.

Ha det så bra nu!!!

Heléne

2009-10-19 @ 21:52:55
URL: http://optimalprimes.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0