Tuff vecka avslutad

Så var det äntligen lördag och jag är klar med veckans jobb, skönt! Vi har haft en ganska tuff vecka med tenta torsdag och fredag och inlämningsuppgifter till onsdag och söndag, jo ni läser rätt, här bryr man sig inte så mycket om att helgen ska vara fri utan man kan få läxor från fredag till måndag och ha inlämningar söndagar. Nu är allt detta gjort i alla fall å en lite lugnare vecka väntar... skönt! 

I fredags när vi kom till tentan i grammatik hade Alma (vår lärare) tagit med sig sin cappuccionmaskin och lite olika typer av muffins och bakelser som hon bjöd på innan vi satte igång med provet, king! tror aldrig de skulle kunna hända i Sverige eller? Jag tog inget kaffe men en chokladmuffins satt fint ;)

             

Annars under den gågna veckan har vi utnyttjat våra mexikanska vänner och deras matlagningsskunskaper och varit riktigt mexikanska och gjort hemma gjorda quesadillas (trotillabröd med ost i typ) och gorditas (typ pitabröd fyllt med potatis och korv) riktigt gott har vi ätit även om det tagit ganska lång tid att laga maten men de var de värt!

                                              

Dessutom har Fernando (anfitrionen) skrivit en liten artikel om de svenska utbytesstudenterna i en av Universitetets skoltidningar så nu har vi varit med i en sån också... vi kommer vara värsta kändisarna innan vi åker härifrån :P 

     

Jag har dessutom laddat upp lite fler bilder i mitt fotoalbum på facebook, länken hittar ni i menyn till vänster under länkar (såklart)

Kommentarer
Postat av: Berith

Tjena!

Då är det bara att hålla tummarna att de mexicanska lärarna inte gör som sist. Att de ändrar i planeringen och lägger in nya uppgifter så denna vecka också blir tuff. Vilken härlig bild du bifogat på dig själv. Njut av kändisskapet så länge det är positivt!

Kram

2009-10-25 @ 09:13:17
Postat av: Maria G

Hej!



Så bra att du får lite andningshål nu. (Som snorkelkänslan under vatten??)

Och oj så fin bild på dig själv. Det är så kul att se!! Det börjar vara så länge sedan nu. Vi saknar dig!!

Tur att vi redan har din autograf om du tänker utvecklas till kändis!

Vad önskar du dig i födelsedagspresent då? Det börjar närma sig vet du.... för att inte tala om julklapps????

Hösten är nu över och ett litet snölager ligger på marken. Vintertiden har inträtt inatt så nu blir det mörkare och då är det skönt med det vita.

Längtar du?? Skoter, skidor, snöboll, snöpulning m.m. he, he, he.

I går vann AIK stort över Modo! Det var skönt!

Ha det nu gott!



Kramar från oss alla till dej alla!

Maria

2009-10-25 @ 13:05:44
Postat av: Mamma

Hej!

Vilken hääärlig start på en tenta!Muffisen, såg jättegod ut. Synd att du inte tog chansen att vänja dig så smått, så smått med kaffe.



Du kankse växla över till att bli kändis.

Sköt om dig!

Kram, kram/Mamma



Vi har haft en bra helg i Sundsvall men det tog tid köra hem det skruttiga ekipaget på släp, snitt hastighet 60 km/tim.

2009-10-25 @ 20:59:46
Postat av: sofie

Uff, er vecka lät riktigt riktigt tung! Vad skönt att ha lagt en sådan bakom sig! Och att bjuda på muffins inför tentan, vilken bra ide! Det tror jag nästan jag ska göra i framtiden :D

2009-10-25 @ 21:11:33
Postat av: Maria

Hej !

Det är det bästa när en sådan vecka är över:)

Skrev själv min sista tenta idag så nu är det bara tenta/halloweenfesten på fredag kvar och det är den bästa delen av tenta-p. Vi fick absolut inga goda muffins innan tentan lite avundsjuk måste jag säga. Hoppas det går bra med reseplanerna.

kram

2009-10-28 @ 21:38:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0