Isla del sol - Solon

Lordag eftermiddag tog vi en bat till norra sidan av Isla del Sol for att sedan vandra ca 3 timmar (med maaanga stopp for att ta kort och njuta av utsikten) till den sodra sidan till en by som heter Yumani och ligger 8kms vandring fran norra hamnen, dar planerade vi att spendera natten. Vandringsleden fran norr till soder gar uppe pa bergskammarna sa att man i princip hela tiden har utsikt over sjon (manga ganer pa bada sidor) samt de sma byar som ar uppbyggda med jamna mellanrum.

Eftersom vi gick pa eftermiddan och dessutom under lagsasong, motte vi tva personer (dvs turister) under hela vandringen. Daremot motte vi personer som vallade sina djur hem till gardarna och inte bara en gang skramde vi far av stigen med vara elefantsteg :P

Vi hade tur med vadret, solen sken pa oss hela tiden och i slutet hann vi se solen ga ner innan vi hann fram till Yumani. Vi overnattade pa ett litet lyxigare hostal/hotell med underbar utsikt fran varat fonster (bilder kommer) och med egen toalett och dusch. Nog for att duschen var i dorroppningen till toaletten och hela badrummet blev super blott nar man duschade, men det fanns varmvatten i alla fall :)

Under sondag formiddag gjorde vi en liten kort prommenad till nagra ruiner pa sodra sidan on innan vi atervande till fastlandet efter en harlig helg pa vandrande fot.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0