Skolbesok i La Paz

For att vara pa den sakra sidan bestamde vi oss ganska snabbt for att aven forsoka gora studiebesok inne i La Paz for att vara sa sakra som mojligt pa att aka harifran med minst tva intervjuer och minst tva observationer av samma larare som intervjuats. Darfor tog vi hjalp av rektorn pa "hogstadieskolan" i Patamanta for att ordna besok inne i stan. Han var mycket hjalpsam och tog med oss till utbildningshuvudkontoret, eller natt sant, inne i La Paz dar vi genast blev vidarebefodrade till en skola som heter "Colegio Inglesa Católica" (Engelsk-katolska hogstadiet) en relativt stor privatskola nara varat hostal.

Det ledde till att vi fick mojlighet att vara med pa redovisningar av de aldre eleverna for de yngre i aulan om alkohol, droger och tobak samt besoka tva engelskalarares lektioner. Vi fick ocksa till intervjuer som vi forhoppningsvis kommer kunna anvanda oss av i vara uppsatser.

Det var mycket intressant att fa mojlighet att besoka en skola inne i stan och en pa landet for att kunna se skillnaderna som de flesta pratar om. Visst fanns det stora skillnader men ocksa manga likheter. I och med detta har vi slutfort de som vi i huvudsak kom hit for (eller?) och kan nu sjalva helt och hallet bestamma over den tid vi har till forfogande. Ska bli skont!


Kommentarer
Postat av: Mamma

bra, jobbat tjejer. Nu är ni värd tid att spendera hur ni vill oc´h känner för.

kram

Mamma

2010-10-10 @ 09:58:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0